Forum provizoriu al Ligii Nationale de DotA pentru organizarea Night Cup si Daily Tournament

Bine ati venit pe forumul provizoriu LND !! Daca intampinati dificulati in conectarea pe clientul GPlay, click aici. De asemenea forumul oficial LND a revenit www.forum.lnd.ro !
Forumul provizoriu este momentan inchis, accesul fiind limitat doar la admini !

  vouch paranoiaaaa

  Share

  paranoiaaaa

  Posts : 1
  Reputation : 0
  Join date : 2012-06-12

  vouch paranoiaaaa

  Post  paranoiaaaa on Wed Jun 13, 2012 10:39 am

  nume: Daniel
  varsta: 26
  username Gplay: paranoiaaaa
  De cat timp joci DotA si unde ai mai jucat: am inceput in primul an de facultate acum aprox 8 ani, mergeam la o sala de net (Voodoo) din Iasi, am jucat initial pe Dota-League unde am reusit sa fiu al 836 din clasament(la un moment dat). Am fost VIP (peste 60% victory) si acolo am jucat cu cei din sala (primul in clasament era la un moment dat un prieten) si nu numai. Am jucat si cateva meciuri ca inlocuitor in team-league. Dupa inchiderea Dota-League am jucat pe garena si apoi pe am descoperit g-play.
  Descrie-ti comportamentul in cateva cuvinte: sunt un jucator de echipa (o echipa buna poate face mai multe decat cinci jucatori buni pusi unul langa altul), imi place sa ma implic si dovada stau assisturile. Farmez bine in acelasi timp si nu ma agit daca pierd un kill in fata unui coleg. Inteleg harta (care nu se schimba) si imi place sa joc defensiv cand lipsesc multi.
  Rolul preferat (carry, support, ganker, etc): imi place sa joc eroii cu abilitate, pe care sa-i transform in killeri. Joc tank, suport pentru ca de o vreme toti vor sa fie carry.
  Un replay cu tine (preferabil modul CM/CD): nu am reusit sa joc nici un cm (si cum spuneati e de preferat nu obligatoriu)
  http://dota.gplay.ro/cdp/view_replay.php?file=193834.w3g
  ID de contact (Messenger/Skype): arsenalarsenal4@yahoo.com/ bughi.paranoiaaaa

  Astept cu nerabdare sa joc intr-o competitie valoroasa, unde toti jucatorii se afla la un nivel inalt.

  Multumesc anticipat!

   Current date/time is Sun Dec 16, 2018 10:27 pm